Cubo din Ljublijana

Slovenska cesta, 15

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cubo.

Detalii cazare

Cuibărită la 100 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Proprietatea se află la 20. 0 kilometru(i) de pârtii. La 30 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 26. 0 kilometru(i). Un total de 26 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Cubo s-a bucurat de renovare în anul 2011. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Clienţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Cubo nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Această proprietate dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor călătorilor. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Cubo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ljublijana?

1. Joze Pucnik (Ljublijana, Slovenia)

20 km

2. Klagenfurt (Klagenfurt, Austria)

67 km

3. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

82 km

4. Rijeka (Rijeka, Croatia)

91 km

5. Portoroz (Portoroz, Slovenia)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?