Cubo din Ljublijana

Slovenska cesta, 15

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cubo.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel fermecător este localizat în Ljubljana. Poziționat la 100 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de hotel. Unitatea de cazare se află la 20. 0 kilometru(i) de pârtii. La 30 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 26. 0 kilometru(i). Cubo numără un total de 26 unităţi de cazare. Această reşedinţă a fost complet recondiţionată în anul 2011. Hotelul include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în unităţile de cazare. Călătorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există dormitoare în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la Cubo, care dispune de o serie de camere recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Oaspeţii care stau la Cubo pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această unitate de cazare, ideală pentru călătoriile de afaceri. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Cubo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ljublijana?

1. Joze Pucnik (Ljublijana, Slovenia)

20 km

2. Klagenfurt (Klagenfurt, Austria)

67 km

3. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

82 km

4. Rijeka (Rijeka, Croatia)

91 km

5. Portoroz (Portoroz, Slovenia)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!