Crystal Garden Resort&Restaurant din Cairns

18-24 James St, Cairns North, 18-24

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Crystal Garden Resort&Restaurant.

Detalii cazare

Oprițivă la Crystal Garden Resort & Restaurant să descoperiți minunile orașului Cairns. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, aşternuturi, acces internet (wireless), camere nefumători, aer condiţionat. Accesul la centru de fitness, saună, teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, grădină hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Crystal Garden Resort & Restaurant.

Nume cazare de la furnizor: Crystal Garden Resort&Restaurant 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cairns?

1. Cairns (Cairns, Australia)

3 km

2. Mareeba (Mareeba, Australia)

38 km

3. Innisfail (Innisfail, Australia)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?