Crystal Crown Hotel, Pj din Kuala Lumpur

12, Lorong Utara A, Off Jalan Utara

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Crystal Crown Hotel, Pj.

Detalii cazare

Crystal Crown Hotel, PJ este o alegere populară între călători în orașul Kuala Lumpur, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Toate facilitățile necesare, inclusiv 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, sunt la dispoziția dvs. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Accesul la centru de fitness, saună, piscină exterioară, spa, masaj hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Kuala Lumpur este un motiv întemeiat de ce să alegeți Crystal Crown Hotel, PJ pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Crystal Crown Hotel, Pj 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

8 km

2. Genting (Genting, Malaezia)

34 km

3. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

39 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?