Crowne Plaza Solihull din Birmingham

HOMER ROAD, 61

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Crowne Plaza Solihull.

Detalii cazare

Cuibărită la doar câțiva pași de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 7 kilometru(i) de proprietate. Hotelul oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Oaspeții vor găsi aeroportul la 7. 8 kilometru(i). Hotelul dispune de un total de 120 dormitoare. Crowne Plaza Solihull s-a bucurat de renovare în anul 2015. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în dormitoare. Recepţia este deschisă 24/7. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Crowne Plaza Solihull. Crowne Plaza Solihull promovează o politică durabilă. Proprietatea oferă facilităţi de afaceri. Această proprietate oferă o gamă largă de experienţe culinare. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la Crowne Plaza Solihull, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Cei care stau în această clădire vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite aici. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Crowne Plaza Solihull 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Birmingham?

1. Birmingham (Birmingham, Marea Britanie)

5 km

2. Coventry (Coventry, Marea Britanie)

20 km

3. East Midlands (Nottingham, Marea Britanie)

54 km

4. London Oxford (Oxford, Marea Britanie)

71 km

5. Raf Station (Brize Norton, Marea Britanie)

73 km

6. Gloucestershire (Gloucester, Marea Britanie)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?