Crowne Plaza Chongqing Jiefangbei din Chongqing

101 MINGZU ROAD, YUZHONG DISTRICT

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Crowne Plaza Chongqing Jiefangbei.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor este în Yuzhong. Chongqing Jiefangbei numără un total de 338 unităţi de cazare. Acest hotel a fost ridicat în anul 2006. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullExistă o parcare la Chongqing Jiefangbei. Această unitate de cazare este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Călătorii se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie de această proprietate. Călătorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile la acest hotel, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Vizitatorii se vor răsfăţa cu mâncărurile gustoase oferite de Chongqing Jiefangbei. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Chongqing Jiefangbei 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chongqing?

1. Chongqing (Chongqing, China)

19 km

Care sunt conditiile de intrare in China?