Crown Lanta Resort&Spa din Koh Lanta

MOO 1, SALADAN KOH LANTA YAI, 315

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Crown Lanta Resort&Spa.

Detalii cazare

Situat în Plaja Klong Dao, Crown Lanta Resort & Spa este un loc perfect de plecare pentru a explora Koh Lanta. Locul de cazare pune la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, servicii taxi, servicii bilete, 24-ore recepţie sunt dispuse pentru delectarea oaspeților. Televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, băuturi gratuite întâmpinare, oglindă pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi cadă fierbinte, plajă privată, centru de fitness, saună, piscină exterioară. Descoperiți tot ceea ce orașul Koh Lanta are de oferit alegând Crown Lanta Resort & Spa ca punctul dumneavoastră de pornire.

Nume cazare de la furnizor: Avani+ Koh Lanta Krabi Resort (Sha Extra+) 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Koh Lanta?

1. Krabi (Krabi, Thailanda)

50 km

2. Trang (Trang, Thailanda)

67 km

3. Phuket Intl (Phuket-oras, Thailanda)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?