Crockfords Tower din Singapore

Artillery Avenue,39, SINGAPORE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Crockfords Tower.

Detalii cazare

Resorts World Sentosa - Crockfords Tower cu cele 5 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Singapore. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, covoare, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți centru de fitness, piscină exterioară, spa, masaj, piscină (copii). Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Resorts World Sentosa - Crockfords Tower vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Crockfords Tower 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Singapore?

1. Seletar (Singapore, Singapore)

18 km

2. Changi (Singapore, Singapore)

21 km

3. Sultan Ismail (Johor Bahru, Malaezia)

45 km

4. Kidjang (Tanjung Pinang, Indonezia)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Singapore?