Cph Hotel din Copenhaga

Tietgensgade 65, 65

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cph Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Copenhagen. Poziționat la 300 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Proprietatea oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Clienții vor găsi aeroportul la 12. 0 kilometru(i). Acest hotel oferă un total de 104 camere. CPH Hotel oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Clienţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la CPH Hotel. nullExistă o parcare la CPH Hotel. CPH Hotel dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Cph Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Copenhaga?

1. Kastrup (Copenhaga, Danemarca)

6 km

2. Roskilde (Copenhaga, Danemarca)

28 km

3. Malmo (Malmo, Suedia)

52 km

4. Angelholm Airport (Angelholm/Helsingborg, Suedia)

70 km

5. Kristianstad (Kristianstad, Suedia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Danemarca?