Courtyard Pilzen din Plzen

SADY 5. KVETNA, 57

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Courtyard Pilzen.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Plzen. Această unitate de cazare oferă un total de 195 unităţi de cazare. Anul construcţiei acestui hotel este 2007. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Courtyard Pilzen oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. nullClienţii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Cei care stau în această clădire îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Courtyard Pilzen. Unele dintre aceste servicii ale Courtyard Pilzen pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Courtyard Pilzen 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Plzen?

1. Marianske Lazne (Marianske Lazne, Cehia)

51 km

2. International (Karlovy Vary / Karlsbad, Cehia)

59 km

3. Ruzyne (Praga, Cehia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Cehia?