Cotswold Cottage Bed And Breakfast din Coromandel

46 Maramarahi Road, Totara, Thames, Waikato, 46

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cotswold Cottage Bed And Breakfast.

Detalii cazare

Cotswold Cottage Bed and Breakfast este o alegere populară între călători în orașul Thames, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Cotswold Cottage Bed and Breakfast. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), cadă cu hidromasaj, camere nefumători, încălzire. Distracțivă în facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte, teren de golf (maxim la 3 km), grădină. Cotswold Cottage Bed and Breakfast combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Thames.

Nume cazare de la furnizor: Cotswold Cottage Bed And Breakfast 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Coromandel?

1. Ardmore (Ardmore, Noua Zeelanda)

53 km

2. Auckland International (Auckland, Noua Zeelanda)

70 km

3. Tauranga (Tauranga, Noua Zeelanda)

79 km

4. Hamilton (Hamilton, Noua Zeelanda)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?