Coromandel Top 10 Holiday Park&Motels din Coromandel

636 Rings Road, Coromandel Town, 636-732

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Coromandel Top 10 Holiday Park&Motels.

Detalii cazare

Coromandel TOP 10 Holiday Park & Motels cu cele 4 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Coromandel. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. Staff-ul orientat spre deservire vă va întâmpina și vă va îndruma când veți fi la Coromandel TOP 10 Holiday Park & Motels. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, covoare, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi pentru a asigura o noapte liniștită. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Coromandel TOP 10 Holiday Park & Motels este o alegere excelentă de unde puteți explora Coromandel sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Coromandel Top 10 Holiday Park&Motels 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Coromandel?

1. Ardmore (Ardmore, Noua Zeelanda)

55 km

2. Great Barrier Isl (Great Barrier Isl, Noua Zeelanda)

56 km

3. Auckland International (Auckland, Noua Zeelanda)

69 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!