Coral Reef din Cartagena de Indias

Calle 4, feb-31

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Coral Reef.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Cartagena. Oaspeții vor găsi aeroportul la 7. 0 kilometru(i). Această unitate de cazare confortabilă garantează o şedere liniştită, deoarece dispune de doar 14 unități. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Având în vedere că acest hotel dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. Coral Reef dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Cei care stau în această clădire se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Unele dintre aceste servicii ale Coral Reef pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Coral Reef 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cartagena de Indias?

1. Rafael Nunez (Cartagena de Indias, Columbia)

7 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?