Coolum Beach Getaway Resort din Sunshine Coast

3 First Avenue, 03-jul

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Coolum Beach Getaway Resort.

Detalii cazare

Opriți-vă la Coolum Beach Getaway Resort să descoperiți minunile din Sunshine Coast. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, servicii taxi, servicii bilete, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, sunt la îndemână. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ trasee de drumeţie, lecţii de surf, teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, pescuit. Coolum Beach Getaway Resort este o alegere excelentă de unde puteți explora Sunshine Coast sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Coolum Beach Getaway Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

8 km

2. Noosa (Noosa, Australia)

11 km

3. Tewantin (Tewantin, Australia)

18 km

4. Caloundra (Caloundra, Australia)

30 km

5. Gympie (Gympie, Australia)

45 km

6. Brisbane (Brisbane, Australia)

95 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?