Convenient Park Bangkok Sukhumvit din Bangkok

12 Soi Sukhumvit 62/3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Convenient Park Bangkok Sukhumvit.

Detalii cazare

Convenient Park Bangkok Hotel este o alegere populară între călători în orașul Bangkok, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, şemineu. Prosoape, sufragerie separată, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi centru de fitness, biliard, grădină, karaoke. Comoditatea și comfortul face ca Convenient Park Bangkok Hotel să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Bangkok.

Nume cazare de la furnizor: Convenient Park Bangkok Sukhumvit 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

15 km

2. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

25 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?