Conti Swiss Quality Hotel din Zurich

HEIMSTRASSE, 41

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Conti Swiss Quality Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în Zurich. Poziționată la 200 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Această proprietate dispune de 71 dormitoare. Hotel Conti a fost complet recondiţionat în anul 1993. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Pentru confortul oaspeţilor, această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Conti 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zurich?

1. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

12 km

2. Mulhouse (Basel - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

68 km

3. Basel (Mulhouse - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

68 km

4. Saint Gallen-Altenrhein (Altenrhein, Elvetia)

86 km

5. Belp (Berna, Elvetia)

87 km

6. Friedrichshafen (Friedrichshafen, Germania)

88 km

7. Airport (Hohenems, Austria)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?