Conde De Villanueva Havana din Havana

C. MERCADERES ESQUINA A LAMPARILLA, HABANA VIEJA, 202

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Conde De Villanueva Havana.

Detalii cazare

Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi principalele zone de distracție la 2. 0 kilometru(i) distanță. La 200 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 20. 0 kilometru(i). Proprietatea se află la 200 metri de mers pe jos de port. Cei care doresc să scape de agitaţia şi stresul rutinei zilnice vor găsi linişte şi pace la acest hotel. Conde de Villanueva Havana s-a bucurat de renovare în anul 2004. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale hotelului. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Conde de Villanueva Havana. Oaspeţii pot profita de parcare. Această unitate de cazare este prietenoasă cu mediul. Oferind o gamă variată de opţiuni de luat masa, această unitate de cazare va veni în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Conde De Villanueva Havana 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !