Complex Hotelier Evia din Eforie Nord

Strada Brizei 6B

Detalii cazare

HOTEL EVIA, inaugurat in vara anului 2016, este situat la 3 minute de plaja si la 2 minute de zona comerciala din Eforie Nord. Hotelul detine 58 camere duble si triple.
Dotari si servicii
Decorat intr-un stil care combina confortul cu eleganta, utilat cu mobilier nou si ultramodern, decoratiuni in culori calde, odihnitoare va invita sa-i pasiti pragul pentru a descoperi o locatie deosebita unde veti simti libertatea si intimitatea de care aveti nevoie, pentru petrecerea unei vacante binemeritate!
Hotelul detine restaurant, parcare in limita locurilor disponibile.
Ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/ check-in si turistul poate beneficia de toate serviciile achitate). Eliberarea camerei, in ziua de check-out se face pana la ora 12.00.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez.
Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, oglinda cosmetica, balcon, plase de tantari, TV, minifrigider, aer conditionat. 
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti
In dubla se accepta 2 adulti+ 1 copil intre 0-5.99 ani care beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
In tripla se accepta 2 adulti + 2 copii 0-11.99 ani. Daca copiii depasesc varsta de 6 ani, pentru unul din copii se va achita suma 40 lei/ zi.


Nume cazare de la furnizor: Evia 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!