Comfy Kew Apartments din Melbourne

3 studley park road, 104-106

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Comfy Kew Apartments.

Detalii cazare

Comfy Kew Apartments este o alegere populară pentru turiști în orașul Melbourne, fie că-l explorați sau sunteți doar în trecere. Locul de cazare pune la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. WiFi gratuit în toate camerele, scaun cu rotile accesibil, Wi-Fi în zone publice, transfer hotel/aeroport sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, rack pentru haine, aşternuturi, prosoape, dulap pentru a asigura o noapte liniștită. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Comoditatea și confortul fac din Comfy Kew Apartments alegerea perfectă pentru sejurul dumneavoastră în Melbourne.

Nume cazare de la furnizor: Comfy Kew Apartments 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Essendon (Melbourne, Australia)

14 km

2. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

20 km

3. Tullamarine (Melbourne, Australia)

21 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

54 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?