Comfort Suites Oscar Freire din Sao Paolo

Sao Paolo, Sao Paulo, restul Braziliei, Brazilia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Comfort Suites Oscar Freire.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Sao Paulo - City. Poziționată la 1. 3 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 500 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Quality Suites Oscar Freire numără un total de 146 camere. Această unitate de cazare a fost recondiţionată integral în anul 2016. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Având în vedere că acest hotel dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Quality Suites Oscar Freire nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullQuality Suites Oscar Freire furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această proprietate este loială practicilor ecologice. Hotelul dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Unele dintre aceste servicii ale Quality Suites Oscar Freire pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Quality Suites Oscar Freire 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sao Paolo?

1. Congonhas (Sao Paolo, Brazilia)

8 km

2. Guarulhos Intl (Sao Paolo, Brazilia)

24 km

3. Viracopos (Sao Paolo, Brazilia)

76 km

4. Campinas Intl (Campinas, Brazilia)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?