Comfort Suites Olympic Park, Beijing din Beijing

302 NORTH HUIZHONG ROAD, CHAOYANG DISTRICT

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Comfort Suites Olympic Park, Beijing.

Detalii cazare

Poziționat la 10. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Un total de 279 dormitoare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Comfort Suites Olympic Park, Beijing a fost clădit în anul 2008. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Din nefericire, nu există dormitoare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Comfort Suites Olympic Park, Beijing este loial practicilor durabile ecologice. Călătorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite în proprietate. Cei care stau în această clădire pot profita de oportunitatea de a gusta felurile de mâncare servite în cadrul facilităţilor de luat masa din incintă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Comfort Suites Olympic Park Beijing 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Beijing?

1. Capital Intl (Beijing, China)

17 km

2. Nanyuan Apt (Beijing, China)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in China?