Comfort Suites Airport Boise Airport din Boise

2906 VISTA AVENUE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Comfort Suites Airport Boise Airport.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Boise Airport. Situată la 5 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 4. 6 kilometru(i) de proprietate. Vizitatorii vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Un total de 83 dormitoare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Comfort Suites Airport Boise Airport a fost clădit în anul 2003. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în dormitoare. Călătorii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. nullExistă o parcare. Această reşedinţă este loială practicilor durabile ecologice. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la Comfort Suites Airport Boise Airport, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Comfort Suites Airport Boise Airport 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Boise?

1. Air Term Gowen Fld (Boise, Statele Unite ale Americii / SUA)

0 km

2. Ontario (Ontario, Statele Unite ale Americii / SUA)

87 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?