Comfort Hotel Narita din Tokyo

968 HANAZAKI-CHO

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Comfort Hotel Narita.

Detalii cazare

Comfort Hotel Narita cu cele 3 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Tokyo. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Toate facilitățile necesare, inclusiv laundromat, WiFi gratuit în toate camerele, servicii taxi, depozitare bagaje, parcare auto, sunt la dispoziția dvs. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, ceai gratuit, papuci, prosoape, acces internet (wireless). Accesul la masaj hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Comfort Hotel Narita combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Tokyo.

Nume cazare de la furnizor: Comfort Hotel Narita 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tokyo?

1. Narita (Tokyo, Japonia)

6 km

2. Ibaraki (Ibaraki, Japonia)

45 km

3. Haneda (Tokyo, Japonia)

54 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?