Comfort Apartments din Budapesta

Budapesta, Ungaria, Ungaria

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Comfort Apartments.

Detalii cazare

Acest apartament confortabil este localizat în Budapest. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 350 metri. Toți oaspeții care stau la această proprietate se vor bucura de o şedere liniştită şi odihnitoare în incintă, deoarece există un total de 14 camere de oaspeți. Comfort Apartments a fost construit în anul 2006. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Comfort Apartments nu oferă paturi suplimentare la cerere. La Comfort Apartments spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Vizitatorii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Comfort Apartments oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca toți cei care stau în această unitate de cazare să se poată revigora fizic şi psihic. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Comfort Apartments 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Budapesta?

Obiective turistice regiune

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budapesta?

1. Liszt Ferenc Intl (Budapesta, Ungaria)

17 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!