Collection O Quinta Allende din Queretaro

Calle Ignacio Allende Nte. , Centro Historico

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Collection O Quinta Allende.

Detalii cazare

Cuibărit la 3. 2 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi principalele zone de distracție la 10. 0 kilometru(i) distanță. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 17. 7 kilometru(i) de proprietate. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la doar câțiva pași de proprietate. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 34. 9 kilometru(i). Cei care doresc să scape de agitaţia şi stresul rutinei zilnice vor găsi linişte şi pace la această proprietate. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Collection O Quinta Allende oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Collection O Quinta Allende poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Collection O Quinta Allende 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Queretaro?

1. Queretaro (Queretaro, Mexic)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !