Club Tropical Resort Darwin din Darwin

622 Lee Point Road, 622 2 Y

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Club Tropical Resort Darwin.

Detalii cazare

Oprițivă la Club Tropical Resort Darwin să descoperiți minunile orașului Darwin. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. La hotel puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto. Dulap, ceai gratuit, prosoape, ness gratuit, televizor ecran plat pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt piscină exterioară, pescuit, grădină. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Darwin este un motiv întemeiat de ce să alegeți Club Tropical Resort Darwin pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Club Tropical Resort Darwin 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Darwin?

1. Darwin (Darwin, Australia)

7 km

2. Bathurst Island (Bathurst Island, Australia)

69 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?