ClickCease

Club Prive By Rixos Belek din Belek

Belek, Antalya si Riviera Turceasca, Turcia

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Nume cazare de la furnizor: Club Prive By Rixos Belek 5*****

 www.clubprivebyrixos.com

CLUB PRIVE BY RIXOS BELEK - SPECIAL - BELEK
Localizare: Club Privé by Rixox  se afla intr-o padure de pini pe coasta Marii Mediterane in Belek, la 50km fata de Antalya si la 40km fata de aeroportul din Antalya.
Cazare: Exista trei tipuri diferite de spatii de cazare: Club Villa – 164mp, dotate cu 3 dormitoare fiecare avand propria baie cu cada si dus, uscator de par si accesorii specifice, un living room, terasa spatioasa si zona privata cu sezlonguri, frigider cu bauturi racoritoare, aer conditionat individual, seif, marmura si covoare, bucatarie, minibar si TV prin satelit in fiecare camera, iesire directa catre piscina comuna oaspetilor cazati in Club Villa.
Villa Privé – 264mp cu piscina si gradina private dotate cu: 4 dormitoare fiecare avand propria baie cu cada si dus, uscator de par si accesorii specifice, un living room, piscina privata cu sezlonguri, mini bar in fiecare cameta, frigider cu bauturi racoritoare, bucatarie, marmura si covoare, aer conditionat individual, seif, TV prin satelit in fiecare camera.
Paris Residence – 615mp care ofera un spatios si confortabil living. Villa are piscina privata si zona de sezlonguri, pavilion privat pe plaja,  4 dormitoare cu baie, Jacuzzi, uscator de par si accesorii specifice, mini bar in fiecare camera, living room, frigider cu bauturi racoritoare, aer conditionat individual, seif, marmura si covoare, semineu, piscine private in exterior si interior (incalzita), pavilion privat in gradina si la plaja, ponton privat, TV prin satelit in fiecare camera, DVD home movie theatre.
Pryamus Residence – situat intr-o zona privata cu o suprafata de 2000mp, 4 dormitoare cu bai proprii, Jacuzzi, un living, o camera pentru servit masa, majordom si receptie, doc privat doc si parcare pentru 3 autovehicule, BBQ in gradina, bucatarie, frigider cu bauturi racoritoare, semineu, marmura si covoare, centru SPA privat, piscina privata exterioara, pavilion privat in gradina si la plaja, ponton privat.
Ultra All Inclusive – Mic dejun tip  Organic Buffet la Club House sau Villa, pranzul si cina la Club House sau The Beach Lounge - A’la Carte Menu este diponibil pentru gustari, gril si salate, fructe de mare si deserturi variate, variate tipur ide cocktail-uri,  selectie de vinuri,  Privé Pavilion, transfer aeroport (Antalya), fructe proapete zilnic, mini bar cu bauturi racoritoare, “turn down service”, WI-FI de inalta viteza la vile si in spatiile publice, halate, papci, prosoapte de plaja, “pillow menu”, servicii concierge 24 hours, intrare si transfer catre Land of Legends Theme Park (inot cu delfinii, Typhoon Coaster,  toate toboganele, snorkeling, diving, intrari gratuite la concerte). Nu sunt incluse in concept: room service, cine sau evenimente private,  magazine, spalatorie si curatatorie, babysitting, antrenor personal pentru Fitness, SPA, masaj, bucatar Chef  privat, inchiriere private Jet, Helicopter si Yacht.
Sport si divertisment: doua terenuri de tenis, Yoga, Pilates, Fitness, Sauna, Steam room, Massage si SPA.


Nota: Oaspetii cazati la Club Privé by Rixox pot folosi teritoriul si facilitatile hotelului Rixos Premium Belek pe toata perioada de sedere.Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.
TripAdvisor Traveler Rating
TripAdvisor, nota 5.0
Excelent
5.0 din 553 pareri

Lista preturi

Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai jos.