City Edge On Elizabeth Apartment Hotel din Melbourne

99 A'Beckett Street

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul City Edge On Elizabeth Apartment Hotel.

Detalii cazare

City Edge on Elizabeth Apartment Hotel este convenabil situat în zona populară Melbourne CBD. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. WiFi gratuit în toate camerele, servicii taxi, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, covoare, ceai gratuit, aşternuturi, oglindă. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Atmosfera primitoare și serviciile excelente sunt ceea ce veți regăsi pe parcursul sejurului dumneavoastră la City Edge on Elizabeth Apartment Hotel.

Nume cazare de la furnizor: City Edge On Elizabeth Apartment Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Essendon (Melbourne, Australia)

10 km

2. Tullamarine (Melbourne, Australia)

18 km

3. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

21 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

48 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

71 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?