Citin Pratunam Bangkok By Compass Hospitality din Bangkok

Soi Chunladit, 117

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Citin Pratunam Bangkok By Compass Hospitality.

Detalii cazare

Situat într-o locație de prim rang din Bangkok, Citin Pratunam Bangkok by Compass Hospitality vă pune la picioare tot ceea ce poate oferi acest oraș. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, securitate 24-ore, servicii poştale sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, toaletă suplimentară, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit. Bucurați-vă de centru de fitness, saună, spa, masaj, baie cu aburi, înainte de a vă retrage în camera dumneavoastră pentru o binemeritată odihnă. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Bangkok, Citin Pratunam Bangkok by Compass Hospitality vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Citin Pratunam Bangkok By Compass Hospitality 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bangkok?

1. Don Mueang Intl (Bangkok, Thailanda)

19 km

2. Suvarnabhumi Intl (Bangkok, Thailanda)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in Thailanda?