Citic International din Ningbo

1 NORTH JIANGDONG ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Citic International.

Detalii cazare

Situat în Tianyi Square Circle, Ningbo CITIC International Hotel este un loc perfect de plecare pentru a explora Ningbo. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. La locul de cazare puteți găsi 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, băcănie cu livrare, curăţenie zilnică, servicii bilete. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, covoare, produse curăţare. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi centru de fitness, saună, piscină interioară, spa, masaj. Descoperiți tot ceea ce orașul Ningbo are de oferit alegând Ningbo CITIC International Hotel ca punctul dumneavoastră de pornire.

Nume cazare de la furnizor: Citic Ningbo International Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ningbo?

1. Ningbo (Ningbo, China)

10 km

2. Zhoushan (Zhoushan, China)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in China?