Cinnamon Wild Yala din Yala

Town Kirinda, Tissamaharama, Kirinda

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Cinnamon Wild Yala.

Detalii cazare

Cinnamon Wild Yala Hotel este o alegere populară pentru turiști în orașul Yala, fie că-l explorați sau sunteți doar în trecere. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, sufragerie separată, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi piscină exterioară, grădină. Indiferent de motivele vizitei dumneavoastră în Yala, Cinnamon Wild Yala Hotel vă va face să vă simțiți pe loc ca acasă.

Nume cazare de la furnizor: Cinnamon Wild Yala 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Yala?

Obiective turistice regiune

Localitatea Cartagena

Catedrala St.Louis din Cartagina

Care sunt conditiile de intrare in Sri Lanka?