Check Inn Hotel din Timisoara

TripAdvisor, nota 4.0

Strada Miorita 11-13, Timisoara

Destinatie si vreme

Detalii cazare

Descriere camere: 
 Hotelul CHECK INN dispune de 45 de camere si 3 apartamente mobilate practic si modern, fiecare cu baie proprie. Fiecare camera este dotata cu unul sau doua paturi, noptiera, TV, internet wireless, linie telefonica cu access exterior direct, minibar, seif, incalzire centralizata si aer conditionat. 
Descriere facilitati: 
 Hotelul dispune de facilitati precum: receptie 24/24, room service, bar, servicii de spalatorie/curatatorie, apel de trezire la cerere, parcare cu 18 locuri, informatii turistice, inchiriere masini, internet point in lobby, asistenta pentru organizarea de evenimente si servicii media: PC, copiator, imprimanta, scanner 
Servicii masa: 
 Masa se acorda in Restaurantul 'CHECK INN', cu capacitate de 60 locuri. Meniul este din bucataria romaneasca locala si internationala. 
Facilitati evenimente: 
 Sala de conferinte a hotelului CHECK INN este situata la ultimul nivel al cladirii si ofera o vedere panoramica asupra zonei. Capacitatea maxima este de 100 persoane -teatru, 56 -classroom si 30 U-shape. Inaugurata in luna februarie 2013 sala este dotata cu echipamente de ultima generatie: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, whiteboard, internet wireless de mare viteza, pupitru, microfon, sonorizare. 

Nume cazare de la furnizor: Check Inn 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Lista preturi


Pentru a vizualiza lista de preturi completeaza formularul de mai sus.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Timisoara?

1. Traian Vuia (Timisoara, Romania)

8 km

2. Arad (Arad, Romania)

46 km

3. Caransebes (Caransebes, Romania)

85 km

Fii la curent cu informarile cu privire la situatia COVID-19 in turism!