Chateau Dartigny din Tours

RUE DE MONTS, 92

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Chateau D'artigny.

Detalii cazare

Poziționată la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1000 metru(i) de unitatea de cazare. Această reşedinţă dispune de 63 camere de oaspeți confortabile. Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, Chateau D'Artigny oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Există o parcare la Chateau D'Artigny. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Această reşedinţă se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile la acest hotel, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Cei care stau în această clădire se pot delecta cu o gamă largă de feluri de mâncare pline de savoare servite aici. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Chateau D'artigny 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tours?

1. Val De Loire (Tours, Franta)

16 km

2. Biard (Poitiers, Franta)

81 km

3. Marce (Angers, Franta)

81 km

4. Arnage (Le Mans, Franta)

82 km

5. Deols (Chateauroux, Franta)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?