Casa Natalia din Los Cabos

BOULEVARD MIJARES NO. 4A COL. CENTRO, 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Casa Natalia.

Detalii cazare

Acest hotel boutique încântător, care se găsește în San Jose, este destinat exclusiv adulților. Situat chiar în centrul orașului, hotelul boutique permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de proprietate. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 2. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Hotelul boutique se află la 2. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Clienții vor găsi aeroportul la 14. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 2. 0 kilometru(i) de port. Casa Natalia dispune de un total de 16 dormitoare. Casa Natalia a fost clădit în anul 1999. Casa Natalia include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia nu este deschisă 24h din 24h. Unele dintre aceste servicii ale Casa Natalia pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Casa Natalia 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Los Cabos?

1. Los Cabos (San Jose Cabo, Mexic)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?