Casa Mona din Arieseni

Arieseni, Alba, Transilvania, Romania

Detalii cazare

Cabana va ofera cazare in satul Arieseni-Galbena. Casa este situata la 100 de metri de DN 75 intr-o zona linistita si specifica satelor din Apuseni.


Cazare va punem la dispozitie in 4 camere - 10 locuri. Pe langa acestea la va mai putem oferii suplimentar inca 2 camere cu baie comuna in casa de locuit de peste drum.


Iarna partiile de la vartop va ofera o modalitate placuta de petrecere a timpului. Pe timp de vara va recomandam sa cutreierati muntii cu minunatiile lor de la pesteri cu gheata pana pe crestele insorite de unde se deschid panorame superbe. In acest sens va recomandam excursii la Ghetarul Scarisoara, Pestera Poarta lui Ionele, Varful Piatra Graitoare, Varful BIhorul sau Varful Curcubata Mica.

Facilitati cazare: acces auto parcare incalzire centrala living cu televizor internet wireless acces la bucatarie loc de joaca pentru copii foisor in curte gratar frigider in unitate cablu tv acces animale de companie leagan gradina rau in apropiereNume cazare de la furnizor: Cabana 4 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.