Caprioara-Cu Tratament din Covasna

Covasna, Covasna, Transilvania, Romania

Detalii cazare

SPA & Welness

Centrul de tratament al hotelului este dotat cu piscina, jacuzzi, bai cu abur, masaj.


Facilitati copii

Special pentru copii hotelul pune la dispozitia lor un loc de joaca.


Drinks & Food

Hotel Caprioara pune la dispozitia turistilor 4 restaurante cu o capacitate totală de 380 locuri – bucătărie tradiţional românească, specific oriental şi occidental. Deasemenea hotelul dispune de un bar de zi cu o capacitate de 20 locuri.


Sport si Divertisment

Hotelul dispune de piscină acoperită, centru de tratament, sala fitness.


Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu cablu TV, aer condiţionat, uscător de păr, minibar, telefon, balcon, internet wireless, keyless entry.


Facilitati hotel

Unitatea de cazare are o capacitate de 140 camere (P+9 etaje) dispuse în 119 camere duble, 17 single şi 4 apartamente. Hotelul dispune de 3 lifturi, 4 restaurante, bar de zi, parcare proprie, piscină acoperită, centru de tratament, săli de conferinţe dotate cu sonorizare, videoproiector, internet wireless şi cablu, seif, camere pentru persoane cu dizabilităţi, depozitare bagaje, camere izolate fonic, aer condiţionat, magazine în hotel, loc de joacă pentru copii, sala fitness, terasă, spălătorie, uscătorie, salon infrumuseţare.


Localizare

Hotelul este situat în centrul staţiunii, la 3 km de gara Covasna.
Nume cazare de la furnizor: Caprioara-Cu Tratament 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.