Capital O Hotel Victoria Morelia din Morelia

AV.FRANCISCO I MADERO PONIENTE NO. 944 COL. CENTRO, 944

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Capital O Hotel Victoria Morelia.

Detalii cazare

Situată la 8. 8 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 11. 1 kilometru(i) de proprietate. La 1. 7 kilometru(i), vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 1. 1 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Călătorii vor găsi aeroportul la 31. 7 kilometru(i). Unitatea de cazare cuprinde un total de 54 camere de oaspeți confortabile. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Capital O Hotel Victoria Morelia. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Această unitate de cazare are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Capital O Hotel Victoria Morelia 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Morelia?

1. Morelia (Morelia, Mexic)

23 km

2. Uruapan (Uruapan, Mexic)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?