Capital O Clarum 101 din Guadalajara

JUAN DIEGO COL CHAPALITA, 101 3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Capital O Clarum 101.

Detalii cazare

Situată la 2. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află la 14. 3 kilometru(i) de hotel. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 12. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Vizitatorii pot ajunge la mijloacele de transport public la 1. 2 kilometru(i) distanță. Clienții vor găsi aeroportul la 22. 8 kilometru(i). Cu un total de 12 camere, acesta este un loc plăcut pentru un sejur. Acest hotel s-a bucurat de renovare în anul 2008. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Clarum 101. La această reşedinţă, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Clarum 101. Totodată, Clarum 101 a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Clarum 101 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guadalajara?

1. Miguel Hidalgo (Guadalajara, Mexic)

18 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?