Capital din Bruxelles

Chaussee de Vleurgat, 191

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Capital.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Brussels. Situată la 3. 2 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 1. 3 kilometru(i), oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 11. 6 kilometru(i). Un total de 62 camere sunt disponibile la Ibis Brussels Centre Chatelain pentru confortul oaspeţilor. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ibis Brussels Centre Chatelain 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bruxelles?

1. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

11 km

2. Brussels S Charleroi (Bruxelles, Belgia)

40 km

3. International (Antwerp, Belgia)

40 km

4. Airport (Liege, Belgia)

79 km

5. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

80 km

6. Lesquin (Lille, Franta)

92 km

7. Maastricht (Maastricht, Olanda)

98 km

8. Eindhoven (Eindhoven, Olanda)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!