Campus Hotel Hertenstein din Lucerna

Weggis

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Campus Hotel Hertenstein.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Weggis. Cele 80 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această reşedinţă a fost complet recondiţionată în anul 2020. Hotelul include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în dormitoare. Clienţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Această reşedinţă nu oferă paturi suplimentare la cerere. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Campus Hotel Hertenstein dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Clienţii nu trebuie să părăsească incinta pentru a se bucura de o mâncare delicioasă, întrucât hotelul include o gamă variată de opţiuni culinare pline de savoare. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Campus Hotel Hertenstein 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lucerna?

1. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

48 km

2. Belp (Berna, Elvetia)

69 km

3. Mulhouse (Basel - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

90 km

4. Basel (Mulhouse - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

90 km

5. Saint Gallen-Altenrhein (Altenrhein, Elvetia)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?