Bw Premier Collection Le Saint-Antoine Hotel&Spa din Rennes

27, avenue Janvier, Rennes

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bw Premier Collection Le Saint-Antoine Hotel&Spa.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Rennes. Cele 61 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Bw Premier Collection Le Saint-Antoine Hotel & Spa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Călătorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. nullBw Premier Collection Le Saint-Antoine Hotel & Spa furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Acestei proprietăţi i-a fost acordată certificarea . Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la acest hotel au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Bw Premier Collection Le Saint-Antoine Hotel&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Rennes?

1. Saint Jacques (Rennes, Franta)

5 km

2. Pleurtuit (Dinard, Franta)

60 km

3. Entrammes (Laval, Franta)

69 km

4. Granville (Granville, Franta)

85 km

5. Meucon (Vannes, Franta)

89 km

6. Montoir (Saint Nazaire, Franta)

94 km

7. Armor (Saint Brieuc, Franta)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?