Bw Premier Collection Esplanade Boutique Hotel din Salerno

VIA POSEIDONIA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bw Premier Collection Esplanade Boutique Hotel.

Detalii cazare

Situată la 2500 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Această unitate de cazare dispune de 24 unităţi de cazare confortabile. Această reşedinţă a fost complet recondiţionată în anul 2007. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Esplanade Boutique Hotel. La Esplanade Boutique Hotel spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această unitate de cazare este loială practicilor ecologice. Esplanade Boutique Hotel oferă un serviciu de transfer la aeroport. Această reşedinţă se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Esplanade Boutique Hotel vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Esplanade Boutique Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Salerno?

1. Pontecagnano (Salerno, Italia)

22 km

2. Harbour (Sorrento, Italia)

56 km

3. Harbour (Capri - oras, Italia)

67 km

4. Capodichino Airport (Napoli, Italia)

76 km

5. Harbour (Ischia, Italia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !