Bungalouri La Mare din Saturn

Saturn, Constanta, Litoral Marea Neagra, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bungalouri La Mare.

Detalii cazareCele 32 de camere ale unitatii de cazare sunt camere luminoase, spatioase, avand fiecare cate 24 mp, ideale atat pentru o familie formata din 2 adulti, cat si pentru familiile cu copii.
Dotari camere: Aer conditionat, TV- LCD, mini-bar, baie proprie cu dus, protectie antiinsecte, mobilier terasa/balcon, WI-FI gratuit.
O parte din camere au balcon.

In incinta proprietatii beneficiati de parcare proprie gratuita, precum si de o frumoasa terasa in aer liber cu vedere la mare si zona de relaxare. Puteti opta pentru prepararea unui mic dejun si servirea acestuia chiar in foisorul amplasat in curtea complexului.

Servicii si facilitati: Servicii incluse - Terasa in aer liber cu vedere la mare, zona de mese si umbrele (spatiu de relaxare si servit masa), bucatarie de vara/foisor unde se poate pregati micul dejun, parcare gratuita in incinta unitatii.
Alte servicii suplimentare gratuite - Pastrarea valorilor in seiful hotelului, depozitarea bagajelor in camera speciala, primirea si expedierea corespondentei, wi-fi etc.

Intrarea in mare e lina, plaja e privata, iar oaspetii au la dispozitie sezlonguri si umbrele contra cost - 15 lei/zi/sezlongNume cazare de la furnizor: Bungalouri La Mare 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!