Brick Hotel din Mexico City

Mexico City, Mexico City si imprejurimi, Mexic

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Brick Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel boutique fermecător, doar pentru adulți, este localizat în Downtown. Clienții vor găsi aeroportul la 10 metri. Hotelul boutique este la 6. 0 kilometru(i) de port. Un total de 17 unităţi de cazare sunt disponibile în incintă. Această proprietate a fost complet recondiţionată în anul 2019. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Clienţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Brick este loial practicilor durabile ecologice. Brick se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Vizitatorii pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile în proprietate. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Brick 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Mexico City?

1. Juarez Intl (Mexico City, Mexic)

8 km

2. Toluca (Mexico City, Mexic)

43 km

3. Cuernavaca (Cuernavaca, Mexic)

65 km

4. Huejotsingo (Puebla, Mexic)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?