Boutique Carvallo din Cuenca

Gran Colombia entre Padre Aguirre y Benigno M, 9-52

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Boutique Carvallo.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Cuenca City. Poziționată la 150 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 1. 5 kilometru(i). Un total de 30 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Cei care stau la această unitate de cazare pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Cei care stau în această clădire se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Oaspeţii vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această reşedinţă este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Vizitatorii îşi vor umple ziua de energie cu felurile de mâncare delicioase servite la diversele opţiuni gastronomice. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Boutique Carvallo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cuenca?

1. Cuenca (Cuenca, Ecuador)

2 km

Care sunt conditiile de intrare in Ecuador?