Boudl Khurais din Riyadh

Olaya Main Rd With Khurais Rd, Riyadh

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Boudl Khurais.

Detalii cazare

Boudl Khurais Hotel este convenabil situat în zona populară Al Malaz. Locul de cazare pune la dispoziția dumneavoastră tot ceea ce aveți nevoie pentru un sejur confortabil. 24-ore room service, 24-ore recepţie, expres check-in/check-out, Wi-Fi în zone publice, parcare auto sunt dispuse pentru delectarea oaspeților. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, prosoape, aer condiţionat, minibar, telefon. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi club copii. Descoperiți tot ceea ce orașul Riyadh are de oferit alegând Boudl Khurais Hotel ca punctul dumneavoastră de pornire.

Nume cazare de la furnizor: Boudl Khurais Hotel 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Riyadh?

1. King Khalid Intl (Riyadh, Arabia Saudita)

30 km

Care sunt conditiile de intrare in Arabia Saudita?