Boudl Al Qasr din Riyadh

TripAdvisor, nota 4.0

Al Suwaidi St., w/ Sultana St. Behind Al Qasr Mall, Riyadh

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Boudl Al Qasr.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Riyadh, Boudl Al Qasr Hotel vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, 24-ore room service, expres check-in/check-out, depozitare bagaje, sunt la dispoziția dvs. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, birou pentru a asigura o noapte liniștită. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Boudl Al Qasr Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Boudl Al Qasr 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Riyadh?

1. King Khalid Intl (Riyadh, Arabia Saudita)

39 km

Care sunt conditiile de intrare in Arabia Saudita?