Boudl Al Masif din Riyadh

TripAdvisor, nota 4.0

Northern Ring Road, Between Exits 5, And 6 Opposite to Carrefour, Riyadh

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Boudl Al Masif.

Detalii cazare

Boudl Al Masif Hotel este convenabil situat în zona populară Al Izdihar. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. 24-ore recepţie, expres check-in/check-out, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, room service sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, prosoape, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat pentru a asigura o noapte liniștită. Faceți o pauză după o zi lungă și folosiți centru de fitness, piscină exterioară. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Riyadh sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Boudl Al Masif Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Boudl Al Masif Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Riyadh?

1. King Khalid Intl (Riyadh, Arabia Saudita)

20 km

Care sunt conditiile de intrare in Arabia Saudita?