Boudl Al Maidan din Hafr Albatin

King Abdul Aziz Street, next to Ministry of Education, Hafr Albatin

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Boudl Al Maidan.

Detalii cazare

Boudl Al Maidan Hotel este o alegere populară între călători în orașul Hafar Al Batin, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, room service, cameră de familie, sunt la dispoziția dvs. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, minibar. Accesul la piscină exterioară hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Hafar Al Batin este un motiv întemeiat de ce să alegeți Boudl Al Maidan Hotel pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Boudl Al Maidan Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hafr Albatin?

1. Hafar Al Batin (Qaisumah, Arabia Saudita)

17 km

2. Hafr Albatin (Hafr Albatin, Arabia Saudita)

71 km

Care sunt conditiile de intrare in Arabia Saudita?

Profita acum de ofertele Last Minute si rezerva-ti vacanta!