Bolfenk din Maribor

HOCKO POHORJE, 133

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Bolfenk.

Detalii cazare

Proprietatea cuprinde un total de 20 dormitoare confortabile. Acest hotel a fost realizat în anul 2006. Reşedinţa oferă în spaţiile comune conexiune Wi-Fi la internet. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Bolfenk. Călătorii vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această reşedinţă, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Cei care stau în această clădire vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Bolfenk. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Bolfenk 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Maribor?

1. Edvard Rusjan (Maribor, Slovenia)

8 km

2. Graz (Graz, Austria)

54 km

3. Joze Pucnik (Ljublijana, Slovenia)

91 km

4. Pleso (Zagreb, Croatia)

94 km

5. Klagenfurt (Klagenfurt, Austria)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?