Blue Tree Premium Paulista din Sao Paolo

Sao Paolo, Sao Paulo, restul Braziliei, Brazilia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Blue Tree Premium Paulista.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Sao Paulo - City. Unitatea de cazare dispune de un total de 256 camere de oaspeți. Proprietatea a fost construită în anul 2000. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Blue Tree Premium Paulista nu oferă paturi suplimentare la cerere. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Această proprietate are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Această proprietate dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Blue Tree Premium Paulista poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Blue Tree Premium Paulista 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sao Paolo?

1. Congonhas (Sao Paolo, Brazilia)

7 km

2. Guarulhos Intl (Sao Paolo, Brazilia)

23 km

3. Viracopos (Sao Paolo, Brazilia)

78 km

4. Campinas Intl (Campinas, Brazilia)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Brazilia?